diumenge, 15 de febrer del 2009

Manipulació subliminal a Canal 9


Que a Canal 9 hi ha una manipulació descarada del tractament informatiu, tant en la tria informativa que fan, com en l'ús de determinats elements que la distorsionen, era una intuïció que els fets van corroborant cada vegada més clara.
El Consell de Redacció de l'ens ja ho ha destapat en diverses ocasions, i presumptament encara hi haurem d'assistir a més exemples, sobretot mentre continuen els mateixos governants, i els mateixos "gestors".
Però manipulació de caire subliminal potser encara no n'havíem conegut, o no en teníem notícia, sobretot perquè a terres nostres no hi ha organismes independents que puguen fer de contrapés, ni cap Consell de l'audiovisual que pose l'accent on toca. Per sort hi ha desficiosos en alerta, com els del bloc El Mirador Valencià, en què des de Benigànim informen al món de la nostra realitat. En el post Manipulació subliminal en podeu ampliar la informació
Precisament aquest diumenge reben a Xàtiva el premi al “Millor bloc d’actualitat i notícies" dins els Premis Blocs 2008. Des del Tel i des de Colata, l'enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada